Online klađenje

Zašto se kladiti online?

  • Online klađenje s našim preporučenim kladionicama je sigurno. Kladionice kao što je bet365 kladionica su velike etablirane tvrtke sa sjedištem u nekoj od zemalja članica EU. Njih veoma pažljivo nadgledaju nadležne agencije (na primjer, Gambling Commission u Velikoj Britaniji ili MGA na Malti).
  • Uz online klađenje se možete kladiti u udobnosti svog doma, što znači da niste ograničeni radnim vremenom lokalnih kladionica.
  • Za uplatu novca i početak klađenja online potrebno vam je nekoliko sekundi.
  • Možete gledati prijenose uživo iz nekoliko sportova i kladiti se uživo na stotine utakmica svaki dan.
Ako ste već dosegli punoljetnost u svojoj državi, ništa vas ne spriječava da se kladite s najboljom online kladionicom – bet365. Ova kladioničarska kuća ima najveću ponudu sportskog klađenja.

Registrirajte sa na bet365 već danas! »

Kako početi s klađenjem:

Ispod se nalaze koraci koji su bitni za svakoga tko se želi početi kladiti online. Za primjer kako se registrirati i izvršiti prvu uplatu smo izabrali najrenomiraniju online kladionicu - bet365. Oni su postali jedna od najvećih i najpouzadnijih kladionica na svijetu, te ih mi preporučamo svakome na temelju mnogo godina iskustva u klađenju. Kad je u pitanju bet365 kladionica, ne morate se brinuti o svom novcu. Vaš novac vam je uvijek na raspolaganju na vašem računu.

Korak 1. - Registracija - Prikaži više informacija    

Korak 2. - Uplata novca - Prikaži više informacija    

Korak 3. - Vaša prva oklada - Prikaži više informacija    

Kako isplatiti novac?

Kako bi izvršili isplatu sa svog bet365 korisničkog računa, jednostavno kliknite u gornjem desnom kutu na “Usluge->Isplata“.

  • Kada se otvori prozor za isplate, jednostavno unesite sve potrebne informacije i potvrdite svoju isplatu.
  • Sve isplate bi trebalo, ako je moguće, izvršiti istom metodom plaćanja koju ste koristili kod uplate.
  • Ako se isplata ne može izvršiti metodom koju ste koristili kod uplate, onda se obično izvrši uplatom na bankovni račun.
  • Minimalni iznos isplate je €5 ili iznos jednake vrijednosti u drugoj valuti.

* VAŽNA NAPOMENA – stranica Rezultati.com nudi pristup live stream usluzi kladionice bet365, koja uživo pokriva preko 100 000 sportskih događaja godišnje. Međutim, obratite pažnju na to da intelektualna prava na prijenose često imaju ograničenja na razini države, te stoga možda nećete moći gledati neke događaje, ovisno o vašoj lokaciji. Prije nego se registrirate na bet365 i uplatite novac na račun radi gledanja nekog događaja putem live streama, preporučamo vam da prvo provjerite s kladionicom da li ćete moći gledati taj događaj, s obzirom na vašu lokaciju. Za kontaktiranje kladionice bet365 prvo kliknite ovdje, zatim kliknite na ''Usluge'' u gornjem desnom kutu i odaberite opciju ''Kontakirajte nas''.

POMOĆ: Online sportsko klađenje na Rezultati.com stranici sadrži informacije o sportskom klađenju. Zašto se kladiti online, kako započeti, te metode plaćanja. Online klađenje s našim preporučenim kladionicama je sigurno! Posjetite internet stranice naših preporučenih kladionica, pronađite najbolje tečajeve za online sportsko klađenje, te se kladite online na nogomet, košarku, tenis, bejzbol i mnoge druge sportove. Gledajte besplatno prijenose nogometnih utakmica putem live streaminga na stranicama kladionica, te koristite ostale usluge za sportsko klađenje.