Počnite se kladiti online: Pročitajte upute korak po korak

Bojite se kladiti preko interneta? Nema razloga za brigu. Naš vodič za online klađenje će vam pokazati koliko je to zapravo lagano i sigurno.
Ako imate najmanje 18 godina, smijete se kladiti putem interneta.
Sigurnost

Mi preporučujemo samo provjerene kladionice kod kojih je vaš novac potpuno siguran.

Udobnost

Možete se kladiti kad god želite i gdje god želite.

Brzina

Potrebno je svega nekoliko sekundi da uplatite novac i okladite se.

Prijenosi i klađenje UŽIVO

Kao korisnik kladionice možete uživo gledati tisuće prijenosa utakmica potpuno besplatno i kladiti se na njih.

Najveća ponuda klađenja

U svijetu online klađenja, bet365 je sinonim za kvalitetu. Ova uspješna kladionica nudi najveći raspon sportskih događaja, od kojih većinu možete gledati uživo. S više od 22 milijuna registriranih korisnika, bet365 se smatra vrlo pouzdanom kladionicom kojoj se može vjerovati.

1
1. korak

Registracija

Proces registracije je vrlo jednostavan i neće vam oduzeti više od 5 minuta. Trebate pomoć? Kliknite ispod kako bi vidjeli upute koje će vas voditi korak po korak.

+ Prikaži više Sakrij detalje
 1. Idite na bet365 stranicu i kliknite na "Join Now" u gornjem desnom kutu.
 2. Otvorit će se novi prozor. Ispunite svoje osobne podatke - većina polja su osnovne informacije o vama, a uz to bet365 od vas želi da odaberete četveroznamenkasti sigurnosni broj, koji dodatno osigurava vaš račun.
 3. Sva polja na registracijskoj stranici su popunjena? Odlično. Potvrdite da imate najmanje 18 godina i kliknite na "Join Now".
 4. I to je to! Trebali biste odmah dobiti e-mail koji potvrđuje da je vaša registracija bila uspješna.
2
2. korak

Uplata novca na vaš račun

Jeste li ikad kupovali nešto online? Uplaćivanje novca na vaš bet365 račun je isto tako jednostavno.

+ Prikaži više Sakrij detalje

Nakon što ste završili proces registracije, bet365 će vas automatski prijaviti i pitati da uplatite novac na vaš korisnički račun. Ne morate odmah uplatiti novac - možete to obaviti kad god želite. Ali ne možete se početi kladiti dok ne napravite prvu uplatu, tako da nemate razloga da čekate.

U meniju Payment Method će vam biti ponuđeno nekoliko načina za uplatu novca. Tri najčešće metode smo vam opisali niže u tekstu:

Važno: Vaš bonus na prvu uplatu ovisi o iznosu vaše uplate. Više informacija o 100% bonusa na prvu uplatu možete pronaći u 3. koraku. Ako želite izvući maksimum iz te ponude, onda uplatite 200€ - a bet365 će vam uplatiti dodatnih 200€ za klađenje.


Uplata putem kreditne/debitne kartice
+

Ako imate kreditnu ili debitnu karticu s kojom možete plaćati online, onda je ovo najbolji način uplate jer će vam novac biti odmah prebačen na vaš bet365 račun.

 1. Odaberite valutu klađenja.
 2. Ispunite potrebne podatke o kartici (sve ih možete pronaći na vašoj kartici).
 3. Unesite iznos uplate (minimum je 5€, a maksimum je 20,000€ kod ove metode)
 4. Odaberite vaš limit uplate. Ako ste sigurni da imate svoje klađenje pod kontrolom, onda odaberite "Unlimited".
 5. Kliknite na "Make Deposit". Čim završite, novac će biti prebačen na vaš bet365 račun.
Uplata putem Skrilla
+

Skrill je digitalni novčanik preko kojeg možete uplatiti novac na vaš bet365 račun, ali također i isplatiti svoj novac.

 1. Ako nemate račun na Skrillu, registrirajte se ovdje.
 2. Ako imate Skrill račun, odaberite valutu klađenja, unesite svoj Skrill e-mail i iznos uplate (minimum je 5€, a maksimum je 25,000€ kod ove metode).
 3. Odaberite vaš limit uplate. Ako ste sigurni da imate svoje klađenje pod kontrolom, odaberite "Unlimited".
 4. Kliknite na "Make Deposit". Bit ćete preusmjereni na Skrillovu sigurnu stranicu.
 5. Prijavite se ovdje sa svojom e-mail adresom i lozinkom.
 6. Ako je vaše stanje računa zadovoljavajuće, potvrdite svoju uplatu i kroz nekoliko sekundi iznos će vam biti prebačen na vaš bet365 račun.
Uplata putem bankovnog računa
+

Uplata putem bankovnog računa je najsporija metoda uplaćivanja novca, tako da ju ne preporučujemo.

Međutim, ako ste ipak izabrali ovu metodu, nemojte zaboraviti navesti vaš jedinstveni 13-znamenkasti broj Virtual Account Number kao poziv na broj prilikom uplate - tek tada će vam novac biti uspješno prebačen.

3
3. korak

Izvršite prvu okladu

Korisnički račun kreiran? Da. Novac uplaćen? Da. Idemo se onda kladiti!

+ Prikaži više Sakrij detalje

Ako imate novac na svom računu za klađenje, vrijeme je da se počnete kladiti. Kako se to radi?

 1. U lijevom meniju odaberite sport na koji se želite kladiti, npr. nogomet.
 2. U srednjem stupcu će biti prikazana sva natjecanja. Popis vam možda bude izgledao pomalo zbunjujuće na prvi pogled, no brzo ćete se naviknuti. Izaberite, recimo, englesku Premier League.
 3. Kada kliknete na ime lige, prikazat će se sve utakmice i njihovi koeficijenti za 1-X-2 ponudu (pobjeda domaćina-neriješeno-pobjeda gostiju).
 4. Ako želite vidjeti ostalu ponudu (manje/više golova, rezultat na poluvremenu, itd.), kliknite na utakmicu koja vas zanima i prikazat će vam se ponuda.
 5. Dodajte par na svoj listić.
 6. Ako vam je listić gotov, kliknite na "Place Bet".

I to je sve. Sretno s klađenjem!

4
4. korak

Isplata novca sa svog računa

Uspješno ste se kladili i želite isplatiti svoj novac? Čestitamo! Imate ćete novac na svom bankovnom računu kroz nekoliko dana.

+ Prikaži više Sakrij detalje

Isplaćivanje novca sa svog bet365 računa je jednostavno, jer kladionica ne dulji nepotrebno cijeli proces.

Jedino će vam prva isplata oduzeti malo više vremena. Zašto? Bet365 ozbiljno shvaća sve financijske regulative, a da bi ih ispunili oni imaju "Upoznaj svog korisnika" politiku poslovanja.

Da biste verificirali svoj račun, morat ćete učitati 2 dokumenta po svom izboru. To nije ništa neobično, jer mnoge kladionice žele na sličan način potvrditi vaš identitet.

Međutim, bet365 nastoji ovaj proces učiniti što jednostavnijim. Prvo će vas podsjetiti kada se sljedeći put prijavite:

A nakon što kliknete na "Verify Now", vodit će vas kroz cijeli proces. Ukratko: morate odabrati 2 dokumenta za identifikaciju (vozačka dozvola, putovnica, itd.) ili neke druge dokumente (telefonski račun, izvadak iz banke, itd.) i skenirati ih na vaš kompjuter. Nakon što ste pripremili oba dokumenta, bet365 će vam detaljno objasniti kako ih učitati.

Zatim trebate samo pričekati (obično to potraje 2-3 dana) dok vam bet365 ne javi da ste postali njihov verificirani korisnik. Kada ovo jednom odradite, više nećete morati to ponoviti.

Sama isplata je vrlo jednostavna. Bet365 će vam isplatiti novac na isti način na koji ste ga uplatili, npr. ako ste uplatu izvršili putem kreditne kartice, novac će vam biti uplaćen na istu tu kreditnu karticu.

A kada ćete dobiti svoj novac? To ovisi o metodi isplate. Ako isplaćujete novac putem Skrilla, to obično potraje nekoliko sati. Isplata na kreditnu ili debitnu karticu obično potraje 2-3 radna dana.